Video’s over Expolinc presentatiesystemen

Video's over gebruik van Expolinc presentatiesystemen en productenEen overzicht van onze handige Expolinc video’s. Hierin kunt u bekijken hoe deze produkten kunnen worden gebruikt.

Expolinc is gemaakt voor optimale eenvoud. Opzetten van elk Expolinc presentatiesysteem kan binnen een handomdraai, zonder dat daar verdere gereedschappen voor nodig zijn.

 

Bekijk een produktdemonstratie van de Rollup Banner Classic. Deze “koning” van de rollup banners wordt ingezet voor langdurig gebruik en is geoptimaliseerd voor het weergaven van een indrukwekkende presentatie. De Roll up Classic staat sterk, recht en staat garant voor levenslang gebruik.

 

De 4 Screen Pop up banner is de meest eenvoudige pop up, gegoten in een elegant deisgn met een oersterke constructie.

 

Panel Base is een universele (en verstelbare) voet voor elk bord of paneel.

 

Breng je boodschap naar extreme hoogte met het Pole System. Bekijk hier hoe eenvoudig het Pole System neergezet kan worden.

 

Een sterk staaltje beurswand! De Pop up Magnetic beurswand is het type presentatiewand dat u de rest van uw zal helpen bij het presenteren van uw boodschap. De constructie is sterk en het gehele systeem is binnen enkele minuten opgebouwd, zonder gereedschap! Deze beurswand bestaat uit slechts enkele magnetische onderdelen.

 

Berg je beurswand op in een Case and Counter! Deze mobiele balie is geschikt als transportkoffer voor een complete beurswand maar bijvoorbeeld ook voor het vervoeren van meerdere displaystemen. Eenmaal uitgeklapt functioneert de Case and Counter als een handige mobiele balie.

 

De meest robuuste folderhouder. Optimaal voor levenslang gebruik.

 

De meest robuuste tweezijdige folderhouder. Presenteer je brochures in stijl. Vervoer de folderhouder samen met je mooiste folders in een hardcase of in een elegante nylon tas. Opzetten kan al binnen 10 seconden.

 

Mobiele balie.

 

De Expolinc Rollup Classic rolbanner is geschikt voor het verwisselen van de print. In dit filmpje laten we zien hoe je het topprofiel verwisselt.

 

Hoe je een print vastmaakt in een rolbanner van Expolinc? Bekijk hier hoe eenvoudig dit kan. De Rollup Classic is gemaakt om te presteren. Elke dag weer.

 

Bij een rolbanner kan soms de spanning verdwenen zijn, bijvoorbeeld als een banner is verwisseld of is gevallen. Geen nood! Want de spanning kan met een simpele handeling worden teruggedraaid zodat de rollup direct weer gebruikt kan worden.